​MLJ Gulvservice blev grundlagt i 1986. Paw overtog firmet i 2015, men startede allerede i firmaet tilbage i 1992.

Igennem alle årene har MLJ Gulvservice udført gulvservice for glade kunder på hele Fyn. MLJ Gulvservice ønsker i det hele taget at fremstå som et kvalitetsbevidst gulvservicefirma, der udfører alle opgaver inden for gulvarbejde for private og erhverv samt for boligforeninger.

Derfor lægger vi stor vægt på kvalitet, men også på fleksibilitet, og det gør, at vi er i stand til at løse både små og store opgaver med kort varsel og stor præcision.

Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde alle aftaler, betingelser og leveringstider. Det er med andre ord vigtigt for os, at vores arbejde indfrier dine forventninger og ikke mindst, at vi leverer et professionelt stykke arbejde, som du bliver tilfreds med og kan nyde i mange år fremover.​

Kontakt os for rådgivning og information

Med sans for detaljen tilbyder vi ekspertrådgivning og information vedrørende enhver form for gulvslibning og gulvbehandling. Korrekt vejledning om materialer er en væsentlig faktor, når du skal tage et valg. Vi kører derfor gerne ud til dig for at se på, hvordan vi kan hjælpe bedst muligt.

Vi vil også meget gerne give et godt råd over telefonen, men vi foretrækker at se på opgaven, før vi giver et tilbud. Vi lægger vægt på at lave et ordentligt stykke arbejde hver gang, og derfor skal du vælge os. Ring på telefon 24232483, hvis du vil vide mere.​